Újpesti Srácok

Újpesti Srácok

Hát elkezdődött...

2021. január 08. - Gordon J. Vance

Mert Újpest is kiveszi a részét a Forradalomból!

 

Nem gondoltam volna, hogy ez ma jön el!

Sokat töprengtem azon, hogy egy napon blogot indítok, de nem hittem, hogy ebből valaha is lesz bármi is!

Azonban ma, életemben először egy komolyabb kommentet írtunk fiatalkori barátommal, egyfajta lelki társammal egy jobboldali youtube csatornához a Fair Right-hoz.

Ez a komment sem sértő, sem kikezdően kritikus nem volt, de ezt majd egy későbbi posztban kifejtem!

 

Elsőnek azonban a jelenlegi körülményeket vázolnám fel, mint egyfajta Arc Poétika!

Egy jó barátommal, és jelenlegi lakótársammal már régóta terveztük, hogy jobbára politikai, de mindenféleképpen közéleti dolgokat írunk le. Én többségében írok a barátaimmal együtt, Ő pedig hangot ad ad, amit mi nem tudunk szavakban megformálni!

Hogy is fogalmazzak, Räbäyän már középsulis korunk óta képes volt beszélni az emberekkel. Azt nem mondom, hogy mindig jól is végezte a dolgát, de meg tudta szólítani az embereket, és nekem, mint egy introvertált írónak a tökéletes kiegészítőm volt egy olyan extrovertált egyéniség, aki ő maga, talán ez hozott össze minket egy életre szóló barátságra még 15 évesen.

 

Szóval itt most valamiféle Ars Poetica-t, valami írói hitvallást szeretnék közölni, ebben a nem kiszámított órában, mely röviden ennyi lenne:

- nem kívánunk politikai nézeteket reklámozni, mi, a szűk szerkesztőségünkben csak véleményezzük a jelenségeket!

- szerkesztőségünk egyetlen tagja sem űzi professzionálisan a tárgyi dolgokat, mi, csak mint átlag polgárok fejtjük ki erősen vitatható nézeteinket!

- nem akarunk vélemény formálni olyan dolgokról, melyekhez igazán nem is értünk!

- szeretjük több ponton keresztül máshogy megfogalmazni a lényeget, lásd előző pont!

- nem kívánunk semmilyen nézettel rendelkező egyént vagy csoportot megbántani, de fenntarjuk a jogat arra, hogy mondandónkat esetenként szatírikus vagy ironikus formában közöljük!

- célunk az, hogy a különböző nézetek közötti szakadékot ne növeljük, de csökkentsük; ha alkalom adódik rá, a liberális és konzevatív nézeteket közelítsük egymáshoz!

- nem vagyunk tudatos PC, a nézeteink egyrészt a természetes elfogadásból, másrészt a keresztény neveltetésből fakadnak; számunkra minden ember egyforma, nem számít sem a nemi beállítottság, sem a bőrszín, sem a vallási nézet; amennyiben ezt bárki megkérdőjelezi, azonnal ezen írást küldjük el válaszként!

- ez a blog nem akarja megosztani a nézeteket, de törekszik arra, hogy kultúráltan, és emberségesen megossza a véleményeket; tiltani ezért senkit nem fogunk, de kérünk minden olvasót és kommentelőt, hogy többször is gondolja át a véleményét, mert MI nem támogatjuk a gyűlöleltet semmilyen csoport felé!

 

- Ennyi volt?

- Igen, ennyi, olvasd át, és mehet is a küldés gomb!

- És szerinted ennek lesz valami értelme?

- Nem tudom, ez egy nagyon hirtelen ötlet volt, nem így terveztem! De mit veszíthetünk rajta? Nem kapunk ezért pénzt, maximum lehúzzák a picsába, mi meg eldönjük, hogy van-e értelme folytatni!

- Te Gordon, a kamera még mindig be van kapcsolva, veszi a dolgokat!

- Oh, a picsába is, hogy ba....

 

Köszönettel:

---GJV---

A bejegyzés trackback címe:

https://ujpestisracok.blog.hu/api/trackback/id/tr3516377886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása